32ο Πανελλήνιο συνέδριο Χειρουργικής 2021

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει προγραμματίσει τη διεξαγωγή του 32ου Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής & Διεθνούς Χειρουργικού Φόρουμ, από 9 έως 12 Ιουνίου 2021 στο Ξενοδοχείο Makedonia Palace στην Θεσσαλονίκη.

Η Ελληνική Χειρουργική Εταιρεία, αποτελεί το θεσμικό όργανο που παρέχει στον ειδικευόμενο και στον χειρουργό, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής και κέντρου εκπαίδευσης, ενιαία και σύγχρονη τεκμηριωμένη ιατρική γνώση, με αντικειμενικό στόχο την απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων και κλινικών δεξιοτήτων προκειμένου να αντιμετωπιστούν με ασφάλεια και υπευθυνότητα οι ασθενείς που χρήζουν χειρουργικής θεραπείας.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου έχουν την δυνατότητα επαγγελματίες υγείας να καταθέσουν περιλήψεις εργασιών προς αξιολόγηση με θεματολογία: Χειρουργική Ογκολογία κατά συστήματα, Χειρουργική καλοήθων νόσων, Ανοιχτές και κλειστές κακώσεις – Τραύμα, Νοσογόνος Παχυσαρκία, Χειρουργικές Λοιμώξεις, Μεταμοσχεύσεις συμπαγών οργάνων, Αντιπαραθέσεις στη λήψη αποφάσεων, Εφαρμογή των κατευθυντήριων οδηγιών, Χειρουργική εκπαίδευση και προσομοίωση, Επείγουσα χειρουργική, Σύγχρονη απεικόνιση και χειρουργική πρακτική, Η συμβολή νέων τεχνολογιών στη Χειρουργική, Ποιότητα ζωής των χειρουργικών ασθενών, Νομικά προβλήματα και ηθική στην άσκηση της χειρουργικής, Ελάχιστα επεμβατική χειρουργική στην Ελλάδα, Γενική Χειρουργική και εξειδικεύσεις, Κλινικές μελέτες – Ερευνητικά πρωτόκολλα, Ο ρόλος του εξειδικευμένου νοσηλευτή.

Το Δ.Σ. της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρείας και η Οργανωτική Επιτροπή του Πανελληνίου Συνεδρίου Χειρουργικής & Διεθνούς Χειρουργικού Φόρουμ προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν Περιλήψεις Εργασιών για Προφορική Ανακοίνωση ή Αναρτημένη Ανακοίνωση (σε μορφή e-poster) ή για
Video Παρουσίαση (διάρκειας 6 λεπτών).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής περιλήψεων εργασιών Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Πληροφορίες – Γραμματεία: ΚΕΓΜ Τουριστικές & Συνεδριακές Επιχειρήσεις Α.Ε.

Μιχαλακοπούλου 27, 115 28 Αθήνα Τηλ. : 210 7210001, 210 7210052 – FAX: 210 7210051
Email: info@congressworld.gr , www.congressworld.gr

Οι εργασίες θα κατατεθούν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Συνεδρίου www.execongress2021.gr .
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για να υποβάλουν εργασίες μέσω της ΦΟΡΜΑΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.execongress2021.gr/new-abstract-submission.php .

Θερμή παράκληση των διοργανωτών να προωθήσετε την Ενημέρωση στα μέλη της Ελληνικής Νευροχειρουργικής Εταιρείας προκειμένου να υποβάλουν τις εργασίες τους στο 32ο Πανελλήνιο Συνέδριο Χειρουργικής & Διεθνές Χειρουργικό Φόρουμ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του Συνεδρίου: τηλ.: 6983291228 / abstracts@execongress2021.gr

Σας ευχαριστούμε θερμά και ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.

Οι Πρόεδροι του 32ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ & ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Απόστολος Καμπαρούδης
Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ιωάννης Παρασκευόπουλος
Διευθυντής Α ́ Χειρουργικής Κλινικής ΚΑΤ